Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en bestemt form for leasing, hvor den fulde registreringsafgift ikke betales med det samme. Registreringsafgiften bliver i stedet delt ud i rater. Raterne knytter sig til hvor længe du benytter bilen.

  • 0-3 Måneder – 2% registreringsafgift
  • 3-36 Måneder – 1% registreringsafgift
  • Over 36 måneder – 0,5% registreringsafgift

Hvor meget du skal betale i rate om måneden afhænger af bilens registreringsafgift og bilens alder. Jo længere tid du benytter bilen, jo mindre skal du betale af registreringsafgiften. Derfor er der også en tendens til, at mange vælger en bil, som er over 36 måneder gammel.

Leasingselskabet kan sørge for, at du kan fokusere på at nyde din nye bil og den medfølgende store køreglæde.


Fordele ved flexleasing

Det er en fordel at benytte flexleasing til dyre luksusbiler, som har en høj registreringsafgift. Derfor er det også gunstigt at anvende flexleasing til importerede biler.

Du har også nogle forsikringsmæssige fordele ved at flexlease, da du kan benytte dig af såkaldte flådeaftaler.

Nogle leasingselskaber tilbyder også, at du på din flexleasingkontrakt har en periode, hvor der ikke er plader på bilen. Det giver dig en billigere kontrakt, da du i stilstandsperioden ikke skal betale periodeafgift.


Hvem henvender flexleasing sig til?

Flexleasing er for dig, som går op i komfort og luksus, men stadig have økonomisk frihed. Hvis du ofte skifter bil pga. vekslende behov og ønsker, så vil flexleasing være fordelagtig for dig. Det kunne være, at du ønsker en bil, der er optimal om sommeren som en cabriolet og en robust bil om vinteren som en SUV.

Ønsker du flexleasing på gode vilkår, så kontakt Performance Leasing for et attraktivt tilbud.

Hvis du ønsker mere viden, kan du læse meget mere om flexleasing her.

Hvad er flexleasing?
FORRIGE INDLÆG
Hvad er Operationel leasing?
NÆSTE INDLÆG