Hvad er Operationel leasing?

Privatleasing er en form for langtidsleje af bil, hvor du i stedet for selv at købe bilen, lejer den i en periode man forudbestemmer. Du langtidslejer således bilen til en fast månedlig ydelse, som også inkluderer service, som en del af aftalen.

Privatleasing er et godt alternativ, hvis du ønsker at kende dine faste udgifter og ikke ønsker pludselig uforudsete omkostninger, eksempelvis til reparation af bilen. Hos Performance Leasing tilbyder forskelle slags biler til operationel leasing. Så tag fat i os, så finder vi sammen en løsning.


Fordele ved operationel privatleasing

Hvis du står og skal træffe et valg om, hvorvidt du skal købe eller privatlease din bil, kan det være rart at se nærmere på fordelene ved de forskellige løsninger. Her deler vi nogle af de fordele der kan være, når du vælger privatleasing frem for køb.

Her er nogle af de mange fordele ved at vælge privatleasing:

  • Oftest lavere udbetaling end ved bilkøb
  • Du kender dine månedlige omkostninger til bilen
  • Du kan skifte bilen ud oftere, uden værditab
  • Service er inkluderet i din leasing aftale
  • Friheden er stor, da du ikke hænger på bilen i mange år
  • Du skal ikke stå for at sælge bilen, men kan bare aflevere den retur

Hvem henvender operationel privatleasing sig til?

Operationel privatleasing er en god løsning i mange tilfælde, uanset om du er ung og skal have din første bil, er en familie der skal have en praktisk familiebil. Privatleasing henvender sig nemlig ikke kun til en type mennesker, idet du kan privatlease mange forskellige typer biler.

Fælles for personer som kan have gavn af privatleasing, er at de oftest ønsker at kende de faste omkostninger, samt at have friheden i at skifte bilen ud ofte hvis de ønsker det. At købe en bil kan betyde at du hænger på et dyrt billån i mange år og at du måske kommer til at sælge bilen med et stort tab, når du ønsker at skifte den ud. Denne bekymring undgår du helt med privatleasing.

Vil du have stor budgetsikkerhed og fordelagtige priser på din privatleasingaftale, så kan du altid kontakte os. Vi anbefaler gerne en bilmodel der passer til dine behov, men har du specifikke ønsker, imødekommer vi også dem.

Kontakt os og få et attraktivt tilbud på privatleasing her.

Hvad er flexleasing?
FORRIGE INDLÆG
Hvad er Operationel leasing?
NÆSTE INDLÆG