Additional menu has not been selected. Do this in the Theme Options → Header → Additional Menu.

Hvorfor Flexleasing?

VI HAR FLERE ÅRS ERFARING I AT RÅDEGIVE VORES KUNDER TIL AT VÆLGE DEN RIGTIGE FORM FOR LEASING. VI ER LEASINGFORMIDLERE AF BÅDE OPERATIONEL OG FINANSIELLE LEASINGKONTRAKTER, OG LEVERER NOGLE AF DE SKARPESTE PRISER PÅ MARKEDET. VI TILBYDER PRIVAT, ERHVERV OG SPLITLEASING KONTRAKTER. NEDENFOR HAR DU FORDELENE VED FLEXLEASING RIDSET OP. OG HUSK AT DU ALTID ER VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS HVIS DU HAR SPØRGSMÅL.

AFGIFT

FLEXLEASING GIVER MULIGHED FOR UDELUKKENDE AT BETALE AFGIFT I DEN PERIODE DER ER DANSKE PLADER PÅ BILEN. HERVED UNDGÅR MAN AT BETALE HELE AFGIFTEN PÅ EN GANG SOM VED ET TRADITIONELT BILKØB. NÅR BILEN ER OVER 36 MÅNEDER SKAL MAN BETALE 0,5% AF DEN FULDE AFGIFT HVER MÅNED, HVIS BILEN ER UNDER 36 MÅNEDER ER DET 1% OG HVIS BILEN ER MELLEM 1-3 MÅNEDER GAMMEL ER DET 2%.

KAPITALBINDING/VÆRDITAB

DA DU IKKE SKAL HAVE EN STOR POSE PENGE BUNDET I BILENS VÆRDI I FORM AF AFGIFT, VIL DU FÅ DU ET STØRRE RÅDIGHEDSBELØB I FORHOLD TIL ET TRADITIONELT BILKØB. EN BIL I DANMARK VIL TYPISK FALDE 10-17% PR. ÅR, OG DA DER IKKE ER BETALT FULD AFGIFT AF BILEN, ER TABET IKKE NÆR SÅ STORT NÅR DU FLEXLEASER DIN BIL.

FORSIKRING/GARANTI

GRUNDET SÅKALDTE “FLÅDEAFTALER”, KAN VI TILBYDE FORDELAGTIGE FORSIKRINGSMULIGHEDER. VI TILBYDER OGSÅ ALLE VORES KUNDER MULIGHEDEN FOR AT TILKØBE GARANTIFORSIKRING, SÅ ER DU DÆKKET IND HVIS HELDET SKULLE VÆRE UDE. PRISEN ER FORNUFTIG OG BLIVER UDREGNET EFTER MOTORSTØRELSE, ÅRGANG OG KM. TAL. GARANTIPERIODEN KAN DÆKKE FRA 6-36 MÅNEDER MED FÅ UNDTAGELSER.

NÅR MAN SKAL AF MED BILEN

NÅR KONTRAKTEN ER UDLØBET, OG DU IKKE VIL FORLÆNGE LEASINGKONTRAKTEN PÅ DIN BIL, ER MARKEDET FOR VIDERSALG AF DIN BIL MEGET STØRRE FORDI DER INGEN AFGIFT LIGGER I BILEN. DVS. AT FOLK FRA ANDRE LANDE OGSÅ KAN BYDE PÅ BILEN. VI HJÆLPER SELVFØLGELIG I DENNE PROCES.

BESKATNING/SPLITLEASING

VI TILBYDER ERHVERVLEASING HVOR DU BLIVER BESKATTET AF BILENS VÆRDI, OG VED AT VÆRE SKARPE I VORES BEREGNINGER ER DER INGEN DER BLIVER SNYDT. VI KAN OGSÅ TILBYDE SPLITLEASING. HERIGENNEM OPNÅR MAN NULBESKATNING VED AT LADE FIRMAET BETALE DEN DEL AF FORDELINGSNØGLEN DIT KØRSELSMØNSTER AFSPEJLER.

HVAD ER RESTVÆRDI?

RESTVÆRDIEN ER DET BELØB DU HAR NEDSKREVET BILENS VÆRDI TIL VED UDLØB AF KONTRAKT. MED RESTVÆRDIEN SKAL DER ENTEN LAVES EN FORLÆNGELSE ELLER VIDERSALG, OG DET ER DET VI ER HER FOR AT HJÆLPE DIG MED.