fbpx
Additional menu has not been selected. Do this in the Theme Options → Header → Additional Menu.

Privatleasing

Få budgetsikkerhed med privatleasing

Hos Performance Leasing

Hos Performance Leasing kan du få privatleasing af din drømmebil med attraktive vilkår.

Vi har en række tilkøbsydelser, som gør det nemt og trygt for dig, så det eneste du skal gøre er at dreje nøglen og sætte dig ind.

Har du spørgsmål til det tekniske ved flexleasing kan du læse mere herunder.

Vi tilbyder følgende tilkøbsydelser til din leasingkontrakt:

Klargøringsaftaler (vask og rengøring).

Dækhotel (opbevaring og skift af hjul).

Vi kan indestå for restværdien på din leasingaftale, så du blot kan levere bilen tilbage efter endt leasingaftale.

Garantiforsikring (der kan tegnes garantiforsikring på bilerne som dækker hvis heldet skulle være ude).

4 gode grunde

til privatleasing

1.

Budgetsikkerhed

2.

Ingen bekymringer

3.

Nemt at komme i gang

4.

Service/reparation tilbydes

Hvorfor privatleasing?

Hos Performance Leasing

Meget populært med privatleasing
Privatleasing af biler er blevet meget populært i Danmark, og populariteten ser kun ud til at stige. Interessen ligger hos alle generationer, både den yngre, såvel som den ældre generation. Privatleasing ses som en tryg investering, uden uforudsete udgifter.

Det er billigere end du tror
Ved privatleasing hos Performance Leasing har du mulighed for at køre i en nyere brugt bil. Det kan ske til samme beløb, som du på traditionelle vilkår ville kunne købe en del ældre eller billigere bil for.

Vi skaffer din drømmebil
Har vi ikke din drømmebil på lager, har vi gennem mange års erfaring opbygget et solidt og pålideligt forhandlernetværk i EU. Herfra kan vi sikre en hurtig og smertefri hjemtagelse.

Tæt dialog igennem hele forløbet
Vi prøver at gøre processen så gennemsigtig som muligt og holder dig løbende opdateret. Vi vil typisk anbefale dig en bil, som vi finder, men du er også velkommen til selv at kigge på mobile.de.

Privatleasing

Vi står for al håndtering af handlen, lige fra bilen handles til den står nyklargjort med danske plader på. Vi kan skrue en leasingaftale sammen stort set, som du har lyst til. En typisk hjemtagelse vil maks tage 10 hverdage.

Ved privatleasing har du følgende fordele:

Du vælger selv din frihed

Skift oftere din bil ud

Er privatleasing noget for dig?

Få et bedre overblik over udgifterne til din bil
Med Performance Leasing privatleasing kan du få samlet alle udgifter. Det inkluderer de udgifter, der er forbundet med serviceomkostninger, finansiering og afskrivninger, i én udbetaling og én fast månedlig ydelse.

Du slipper således for bekymringer, som er forbundet med uforudsete udgifter, og kan i stedet fokusere på at nyde din nye bil.

Vi sammensætter aftalen ud fra dine ønsker
Performance Leasing privatleasing giver dig, foruden den økonomiske sikkerhed, også mulighed for at sammensætte leasingaftalen, så den passer til netop dig og dit behov.

Sådan her får du din drømmebil igen og igen

1.

Find drømmebil
Når vi sammen har fundet din drømmebil, kontakter vi forhandleren og tjekker alle informationerne på bilen.

2.

Udarbejdelse af kontrakt
Dernæst skal vi sammen finde ud af, hvad du vil have med i din leasingkontrakt af tilkøbsydelser. Kontrakten etableres herefter og underskrives.

3.

Drømmebilen bliver hentet hjem
Derefter køber vi bilen og sørger for alt det praktiske i den forbindelse.

4.

Leveringstid ca. 10 dage
Du får nøglerne – maks 10 hverdage efter, afhængigt af forholdene.

5.

Bil leveres nyklargjort
Bilerne bliver altid leveret servicefri og nyklargjorte.

6.

Ny bil næste gang eller behold den første
Ca. 3 måneder før udløb kontakter vi dig for at afstemme om du vil forlænge leasingaftalen. Du kan også betale fuld afgift af bilen og køre videre, eller vi kan sælge bilen for dig. Hvis Performance Leasing på kontrakten indestår for restværdien tager vi blot bilen tilbage, og så skal du bare tænke på, hvilken bil der skal være din næste.

HVAD ER OPERATIONEL LEASING?

Privatleasing er en form for langtidsleje af bil, hvor du i stedet for selv at købe bilen, lejer den i en periode man forudbestemmer. Du langtidslejer således bilen til en fast månedlig ydelse, som også inkluderer service, som en del af aftalen.

Privatleasing er et godt alternativ, hvis du ønsker at kende dine faste udgifter og ikke ønsker pludselig uforudsete omkostninger, eksempelvis til reparation af bilen. Hos Performance Leasing tilbyder forskelle slags biler til operationel leasing. Så tag fat i os, så finder vi sammen en løsning.

Fordele ved operationel privatleasing
Hvis du står og skal træffe et valg om, hvorvidt du skal købe eller privatlease din bil, kan det være rart at se nærmere på fordelene ved de forskellige løsninger. Her deler vi nogle af de fordele der kan være, når du vælger privatleasing frem for køb.

Her er nogle af de mange fordele ved at vælge privatleasing:

  • Oftest lavere udbetaling end ved bilkøb
  • Du kender dine månedlige omkostninger til bilen
  • Du kan skifte bilen ud oftere, uden værditab
  • Service er inkluderet i din leasing aftale
  • Friheden er stor, da du ikke hænger på bilen i mange år
  • Du skal ikke stå for at sælge bilen, men kan bare aflevere den retur
hvad er privatleasing?

Hvem henvender operationel privatleasing sig til?
Operationel privatleasing er en god løsning i mange tilfælde, uanset om du er ung og skal have din første bil, er en familie der skal have en praktisk familiebil. Privatleasing henvender sig nemlig ikke kun til en type mennesker, idet du kan privatlease mange forskellige typer biler.

Fælles for personer som kan have gavn af privatleasing, er at de oftest ønsker at kende de faste omkostninger, samt at have friheden i at skifte bilen ud ofte hvis de ønsker det. At købe en bil kan betyde at du hænger på et dyrt billån i mange år og at du måske kommer til at sælge bilen med et stort tab, når du ønsker at skifte den ud. Denne bekymring undgår du helt med privatleasing.

Vil du have stor budgetsikkerhed og fordelagtige priser på din privatleasingaftale, så kan du altid kontakte os. Vi anbefaler gerne en bilmodel der passer til dine behov, men har du specifikke ønsker, imødekommer vi også dem.

Privatleasing af følgende mærker

Klik på en af nedenstående mærker for at se vores udvalg af biler

audi-maerke bmw-maerke land-rover-maerke mercedes-maerke porsche-maerke toyota-maerke vw-maerke